Vendégkönyv

Mario D.

Josef, who runs the place, is a kind-hearted person whose calm manner gives strength and at the same time demands respect when you learn a little about his life, which gives him many big tasks that he takes on with a lot of human warmth, appreciation and equanimity takes. I felt very welcome and very comfortable on the pitch. Everything you need for a simple space is there. There are often groups on the site who spend the night in dormitories. Josef then cooks for everyone. Since there is no reception, you have to call if you want to go to the site. By the way, my dog ​​was also welcome. Thank you for the lovely days, you are a great host!

Robert M.

Ha csendre és nyugalomra vágyik, ez az egyik legjobb hely.

Nagy Péter

Kedves Marika és József!
Örülünk, hogy nálatok tölthettünk 5 napot, a mi kis csapatunkkal Szolnokról, a Cuháré Néptáncegyüttes tagjaival és a besenyszögi ifjú néptáncosokkal. Nagyon jól éreztük magunkat!!! Nyugodt, csendes, tiszta környezet várt bennünket, a barátságos fogadtatásról nem is beszélve! Szeretnék megköszönni minden kedvességet és segítséget! Mindenkinek szívesen ajánljuk majd a tábort, aki pihenni vágyik.
Remélem, a következő években is találkozunk!
Üdvözlettel: a Cuháré Néptáncegyüttes táncosai, valamint Nagy Péter, felesége Nagyné Balogh Nikolett és Petike

Kapuvári György

Kedves Jóska és Családod!
Nagyon szép napokat töltöttünk el a táborodban. Mindenkinek ajánlom a szép és nyugodt környezetet, a mindenre kiterjedő figyelmességeteket. Remélem, a következő években is találkozunk!
Szeretettel és tisztelettel a Szárcsások nevében: Kapuvári Gyuri

Virág Zoltán

Pedagógusként, osztályfőnökként és magánemberként is szíves figyelmébe ajánlom minden kirándulónak és kirándulócsoportnak a csapodi “Csalogány Tábor” szolgáltatásait és vendégszerető környezetét.
Immár 10 éve visszatérő vendégként élvezhetem a házigazdák önzetlen segítségét, baráti gondoskodását, a gyönyörű kisalföldi táj nyújtotta élménygazdag programlehetőségeit ebben a táborban, melyet csendessége, közvetlen családias hangulata miatt a “nyugalom és pihenés szigeteként” jellemezhetnék.
A távoli Békéssámsonról rendszeresen szervezek ide kirándulásokat az osztályaimnak. A gyerekek mindig feltöltődve, élményekben gazdagon térnek haza és sok-sok év múlva is szeretettel gondolnak vissza ezekre a kirándulásokra, a “Csalogány Táborra”, és házigazdáira Marikára és Józsira.
Virág Zoltán pedagógus

Landorné Török Rita

Kedves Marika és Jóska!
Naponta emlegetjük a táborban eltöltött élményteli hetet. A kézműves foglalkozások sikeréhez nagyban hozzájárult önzetlen segítségetek. Köszönjük szépen. Nagyon örülünk, hogy a honlapon is szerepelnek a tábori képeink. Sokat gondolunk Rátok. Bízunk benne, hogy még táborozunk a “Csalogányban”.
Rita, Cili és a gyerekek

Bejegyzés írása a vendégkönyvbe

14 + 15 =