Vendégkönyv

Bejegyzés írása a vendégkönyvbe
#5. Nagy Péter 2018. július 25. 14:31:24

Kedves Marika és József!
Örülünk, hogy nálatok tölthettünk 5 napot, a mi kis csapatunkkal Szolnokról, a Cuháré Néptencegyüttes tagjaival és a besenyszögi ifjú néptáncosokkal. Nagyon jól éreztük magunkat!!! Nyugodt, csendes, tiszta környezet várt bennünket, a barátságos fogadtatásról nem is beszélve! Szeretnék megköszönni minden kedvességet és segítséget! Mindenkinek szívesen ajánljuk majd a tábort, aki pihenni vágyik.
Remélem, a következő években is találkozunk!
Üdvözlettel: a Cuháré Néptáncegyüttes táncosai, valamint Nagy Péter, felesége Nagyné Balogh Nikolett és Petike

#4. Antal Józsefnè 2017. június 06. 15:20:51

Kedves József! Örülönk hogy ott tölthetünk pár napot a kis csapatunkat nagyon jól èreztük magunkat nyugodt csendes tiszta környezet várt ès barátságos fogadtatás segitsèg,szeretnènk megköszönni kedvesèget, ès mindenkinek szívesen ajánlom.aki pihenni vágyik

#3. Kapuvári György 2012. július 06. 15:53:59

Kedves Jóska és Családod!
Nagyon szép napokat töltöttünk el a táborodban. Mindenkinek ajánlom a szép és nyugodt környezetet, a mindenre kiterjedő figyelmességeteket. Remélem, a következő években is találkozunk!
Szeretettel és tisztelettel a Szárcsások nevében: Kapuvári Gyuri

#2. Landorné Török Rita 2010. szeptember 30. 21:52:32

Kedves Marika és Jóska!
Naponta emlegetjük a táborban eltöltött élményteli hetet. A kézműves foglalkozások sikeréhez nagyban hozzájárult önzetlen segítségetek. Köszönjük szépen. Nagyon örülünk, hogy a honlapon is szerepelnek a tábori képeink. Sokat gondolunk Rátok. Bízunk benne, hogy még táborozunk a "Csalogányban".
Rita, Cili és a gyerekek

#1. Virág Zoltán 2010. szeptember 25. 06:16:51

Pedagógusként ,osztályfőnökként és magánemberként is szíves figyelmébe ajánlom minden kirándulónak és kirándulócsoportnak a csapodi " Csalogány Tábor " szolgáltatásait és vendégszerető környezetét.
Immár 10 éve visszatérő vendégként élvezhetem a házigazdák önzetlen segítségét, baráti gondoskodását, a gyönyörű kisalföldi táj nyújtotta élménygazdag programlehetőségeit ebben a táborban, melyet csendessége, közvetlen családias hangulata miatt a " nyugalom és pihenés szigeteként " jellemezhetnék.
A távoli Békéssámsonról rendszeresen szervezek ide kirándulásokat az osztályaimnak. A gyerekek mindig feltöltődve, élményekben gazdagon térnek haza és sok-sok év múlva is szeretettel gondolnak vissza ezekre a kirándulásokra, a " Csalogány Táborra ", és házigazdáira Marikára és Józsira.
Virág Zoltán pedagógus